воскресенье, 19 мая 2013 г.

Поза межами телебачення


Катерина Осадча : «Синові готую курей, а собі – суші…»



Попри божевільний графік роботи, Катя Осадча все ж знаходить час, щоб виконати забаганки сина Іллі, і проводить не одну годину на кухні, творячи справжні кулінарні дива.

– Катерино, ви – невід’ємна частина світського життя України. Вечірки ще приносять вам насолоду чи це рутинна робота?

– Мені подобається спілкуватись з новими людьми. Але потрібно розуміти, що це – шалений ритм, витримати який під силу не кожному.

– Над кожним випуском телепроекту «Світські хроніки з Катериною Осадчою» працює велика команда. Скільки редакторів беруть участь у підготовці програми?

– Усі передачі створюємо разом, і кожен з нас – невід’ємна частина команди: міжнародний редактор, шеф-редактор, який відповідає за тематичне наповнення сюжетів, журналіст, який монтує сюжети, та креативний продюсер, на якому «лежить» мій образ як ведучої…

– Ви ставите гострі та провокативні запитання. Так і ворогів нажити неважко...

– Ну, що таке вороги?.. В мене їх, мабуть, немає. Хтось хоче відповідати на запитання, хтось – ні. Це вибір кожного. За п’ять років виходу телепроекту в ефір бувало різне… Є в українському шоу-бізнесі люди, стосунки з якими називаю «хвилеподібними»: моментами вони приятельські, потім стають гіршими, але врешті-решт завжди все налагоджується!

– Попри шалений робочий графік, жінка повинна залишатись жінкою. На кухню час залишається?

– Коли час є, обов’язково проводжу його на кухні. У першу чергу, готую для свого синочка Іллі. Він завжди просить, щоб я зробила курку у медово-соєвому соусі. Це його улюблена страва.

– А ви якій кухні надаєте перевагу?

 – Найбільше люблю тайську кухню, подобається також індійська… Вмію готувати суші. Це вимагає багато часу, але результат того вартий. Багато мого часу проходить у відрядженнях за кордоном, де знайомлюся з кухнями різних країн, тож часто привожу нові рецепти.










Комментариев нет:

Отправить комментарий